Florencia Bertotti Fan Site

Navigáció:
>>Menü
>>Csacska angyal
>>Csacskaságok
>>
Floricienta
/Flor Bertotti

>>Média
>>Galéria

Hot links:
forum gallery
email me

főoldal
guestbookhirdess

Rakj a kedvencekhez! 

Sorozat: Csacska angyal

TÁRSOLDALAM
ELITE AFFILIATES
>CSAK MEGHÍVÁSRA!
  

TOP AFFILIATES
>jelentkezni a Guestbookban!
   
   
    
   

További Site-sistereim..
 hidden hit counter
Florencia Bertotti Fan Site!


 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2006-04-01
 

Amulett

Az amulett (régiesen: amulet, amulét) keleti eredetű tárgy, neve is arab eredetű: hamalet, azaz függő, csüngő. Olyan eszközt jelent, amely a babonákban hívők szerint megvédi viselőjét minden bajtól.Az amulett jellemzően valamilyen apró tárgy: üres, vagy tömör fém, kő, papír, gyökér, fonál stb., de amulett tetszőleges tárgyból készíthető, lehet akár egy közlekedési balesetből származó apró törmelék is. Az ametiszt például a görög részegségtől óvó kifejezésből ered, az ókori görögök is e célból hordták.Az amulettet a nyakban, fülben, karon vagy ujjon hordják. Használatukra már a sumeroknál (nyakláncokon hordható érmecskék), az ókori egyiptomiaknál is találunk példát - ők a szkarabeuszt, a szent bogarat tekintették amulettnek, valamint a hébereknél (fülbe való karikák és függők). Kaldeusok, görögök, rómaiak is viselték, világszerte tőlük vették át a keresztények és a mohamedánok is.Az amulettek sokszor tartalmaznak okkult szimbólumokat is, esetleg feliratokat.

KÉSZÍTSÜNK AMULETTET!

1.lépésként szerezz be kiegészítő boltokban, kreatív boltokban kiegészítőket! Vegyél tollakat, és csillogós sprayt! Természetesen ragasztó,olló is legyen kéznél! Ha ezüstdiót szeretnél elkészíteni akkor alufóliára is szükséged lesz!

Hogyan kezd el?
Példa(1): Ha ezüstdiót készítesz, először is szerezz be diókat, lehetőleg jó állapotban lévőket.
Többre is szükséged lehet.Ugyanis először ketté kell választanod a diót.Persze nem szükséges,de egy idő után megromlik,és elég kellemetlen szagot áraszthat:)
Szóval próbáld meg késsel szépen kettévágni a diódat! Ha nem sikerül kérj meg felnőttet!
Miután a diódat sikeresen kettészedtük ki kell szedni a gyümölcsét,vagyis a dió belsejét!Óvatosan szedd ki,és igazgasd meg!

Nos most ragasztóval kend be a diódnak a szélét,vagyis a körvonalát..mindkét felének!
Utána illeszd szépen össze,és hagyd egy kicsit száradni!
Ha megszáradt, akkor alufóliával kell befedned! Mivel az alufólia tapad,nem feltétlen szükséges hozzá ragasztó!
Majd utolsó lépésként fújd le csillogós sprayvel, hogy még szebb legyen! Sok sikert! (nekem sikerült,és nagyon szép!)

 Példa(2): Nyaklánc készítése.A kiegészítő boltban biztos találsz egy olyan kis tárgyat amit fel lehet fűzni nyakláncnak,pl.kedvenc állatod,vagy egy szív vagy egyéb hasonló.Vegyél hozzá egy szép nyakláncot is(amire ráteheted a tárgyadat). Ha megvan,csak tedd fel rá a kis tárgyadat, és akaszd a nyakadba.Sok sikert!


Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!