Florencia Bertotti Fan Site

Navigáció:
>>Menü
>>Csacska angyal
>>Csacskaságok
>>
Floricienta
/Flor Bertotti

>>Média
>>Galéria

Hot links:
forum gallery
email me

főoldal
guestbookhirdess

Rakj a kedvencekhez! 

Sorozat: Csacska angyal

TÁRSOLDALAM
ELITE AFFILIATES
>CSAK MEGHÍVÁSRA!
  

TOP AFFILIATES
>jelentkezni a Guestbookban!
   
   
    
   

További Site-sistereim..
 hidden hit counter
Florencia Bertotti Fan Site!


 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2006-04-01
 
Aranyköpések

Aranyköpések

Flor és Fede beszélgetnek:
Fede: Készítsd fel a gyerekeket, mert jön az unokatestvérük, Max, vagyis Pipa.
Flor: Áh. Egy újabb Frigót importálnak?

Flornak mondták a tündérek:
Neked a szerelem úgy kell mint az oxigén!

A gyerekek elvették a szabálytörő amulettet,aminek hatására Tomas Pipa láttára rendetlenséget művelt:
Flor: Mi volt ez Tomas?Honnan vetted az amulettemet?!
Tomi: Én Antoine kötényéből.
Flor: És oda ki tette?
Tomi: Nem tudom.
Flor: KI VOLT AZ?
Robi: Ki volt az?
Tomi: Ki volt az?
Roberta: Én !- felnyújtja a kezét.- Azt akartam, hogy Greta és Antoine összejöjjenek...

 

Franco: Igen,jól hallja, teniszezni akarok! Vissza akarom szerezni az egyetlen szerelmemet!

Bár az idő gyors szárnyakon repül, és te meg én egy fél életen át külön utakon járunk , sugárzóanszép mosolyod mindig eszembe juttatja egy mesébe illő tündérszerelem örökké valóságát.-Herbie,a csodakocsi

Flor: ÁÁ,Franco megijesztettél!  Franco: Nahát, örökre kigyógyitottalak a csuklásból! Flor: Jaj de, bolond vagy!  Franco: Nézd mit hoztam! Flor:Ez mi, ajándék? Franco: Igen. Flor: Haa,jaj de, aranyos!(nyuszi) Franco:Most már van kit átölelned éjszaka. Tudod hogy hívják? Flor: Na, hogy? Franco: Frank.Ő a másod példányom dédelgetned kell! Flor:Oh, megőrültél! Franco: Igen, megőrülök érted! (Flor rá néz) ÁÁ, megyek hagylak aludni biztosan fáradt vagy. Flor: Igen Franco,Flor:Szia!( Franco meg puszilja Flor homlokát,Flor néz rá)Franco:Mi a baj?Flor:Semmi.A papám volt az utolsó aki homlokon csókolt.Tudom hogy nem vagy az apám..Franco,Flor: de...  Franco:...az lehetek akire csak szügséged van!(Flor lehajtja a fejét) Franco:Hát...szia. For:Szia.(Megpuszilja a nyuszit aztán be csukja az ajtót,Franco vissza megy az ajtó elé)Franco:ÁÁ,igen,igen!!(örül)

 

Robertita (Tomas pókjairól): Elment a gazdájuk, és rám bizta őket. Mi lesz, ha depressziósak lesznek, mert egy dobozban tartom őket?

 

Flor: Fogalma sincs mire vagyok képes, ha elkap a gyilkolási zizzenet!

Malala Matiasnak: Megvagy fiatal babám!

Malala szövegei:

 • Flor:Kócos/Santillan fattya

 • Titina:Dagadt fodrász

 • Violeta:Gebe fodrász/Papagáj

 • Bata:Indián/Drága indiángyerek

 • Oscar:Ostoba orángután

 • Nico:Idióta deformált gnóm

 • Lorenzo:Mocskos hippi/Koszos hippi

 • Greta:Hülye német/Ostoba germán/Brutális germán

 • Delfina:Delfinita drágám/Kislányom/Kicsikém

 • Evaristo:Pingvin/Komornyik

   

  Floricienta mondta az anyáknapi ünnepségen: Mindannyian szeretnénk elnézést kérni a rengeteg hibáért, amit vétettünk, de azért tudnotok kell, hogy minden, de minden a szívünkből szólt az utolsó elhangzott szóig. Azoknak az anyukáknak, mindenütt az egész világon, akik nem csak a szívük alatt hordtak minket, de úgy vigyáztak ránk, mint a legszebb, legféltettebb álmukra. És kristálypapucsot adtak ránk, hogy érezzük magunkat mindig hercegnek és hercegnőnek, és sok bált rendeztek, hogy attól jobb emberekké váljunk mindannyian. Néhányan már nagyon messze járnak, de most lenéznek mingnyájan és megérintenek pálcájukkal, hogy elfeledjük a gondjaikat, hogy legalább e percben mindannyian egy kicsit boldogabbak legyünk. Ezért hát hatalmas tapsot kérnék most mindenkitől csakis nekik, nagy tapsot minden anyukának, aki él, vagy élt egykor.  

 Malala: Ohh Santian, Santian. El kell ismerenem te társaság voltál nekem szerelmem és néz csak rám most próbálom behozni az elfecsérelt időt. Egyik férfi a másik után. Unatkozom. Tiszta hülye vagyok. Egy festményhez beszélek tényleg nem vagyok teljesen normális. (eldobja) Ezaz fordulj fel. Elhagytál, magamra hagytál, és hagytál el? Más miatt, és hagytad örökösödül a, a cselédet. Mindent feláldoztam Santian. Nézz rám ha hozzád beszélek. Mindent hátra hagytam. Az apámat, az anyámat, a családomat, a barátaimat és miért azért, hogy méltü legyek a nevedhez, és nézd meg hol vagy most. Itt térdepelsz előttem, ahogy megérdemled. Az anyám temetésére se mentem el. Soha nem heverem ki. (csengetnek) Ez a csengő. Hát nincs itt egyetlen cseléd ebben a házban? Senki nem tud ajtót nyitni?! Hát ez nem mehet így tovább. Lássuk! Megyeek!!!!!

 Matias és Fede nézik az épp veszekedő Flort+Francot, mire Delfi bejön és mondja,hogy ne hidd el amit mondd, majd elájul:
Matias: Ne add ide német, ez a te csajod, fogdd te!

Greenberg és Maxi:
M: Én nem vagyok szerelmes Florba, idegesít a hangja,mármint hogy annyit beszél!
G: Néha a szerelem fülsüketítő hangokon érkezik meg hozzánk!

Evaristo és Bonilla verekedni akarnak.
Greta: Ezaz Evaristo, mutassa meg neki hogy ki a lepény a tálon!

A gyerekek Disneytől a Hihetetlen családot nézik, amikor beront Bonilla, hogy kinyírja őket:
B: Most pedig következik egy horrorfilm! Csakhogy ti lesztek a főszereplői!
Gyerekek: ÁÁáááá!

Greta a 2.széria elején, amikor Flor elment:
"Floricientával ez a ház egy bolondok háza.De nélküle egy temető"

79.rész, Flor és Max a repülőn:
Flor: Eláruljak valamit? Úgy érzem magam mint a napra tett csoki!Mindjárt elolvadok!Szeretem!

Max Flor ajtaja előtt beszél,Flornak, Delfi van bent a szobában
Max: Flor,én nem szeretem Delfit,és soha nem is fogom! Flor,Flor!!
Flor: Don Minimo,kivel beszél?
Max: Veled! (84.epizódban)

Malala: Kislányom,hagyd abba a vakarózást! Ha tovább vakarózol kráterek lesznek rajtad, és úgy fogsz kinézni,mintha az iraki háborút rajtad vívták volna! (99.epizód)

Malala: Gondolkodom!
Bonilla: Micsooda pillanat!

 

Ha fújnak az õszi szelek - forogjanak a papírforgók!!! Négy szép színes forgó érkezett a Mesetárba! Kukkantsatok be!    *****    Légy a magad asztrológusa! INGYENES az asztrológia OKTATÁS az ASZTRO-suliban.    *****    Születési horoszkóp,+3 év elõrejelzés,+ biotérkép = 2000 Ft.utána ingyenes Tanácsadás, telefonon skype -on,messengeren!    *****    Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG